• 470
    lsd'yi fazla kacirip mac seyredince, bulundugu stadin ortamini, attiklari golleri ve oynadiklari oyunu uzay muzay diye tanimlayarak sacmalamis popcu. 6-0'i da araya ilistirmis, ezikligin en ust seviyesinden yere cakilmistir.

    1. stadin atmosferi ve mac fenerbahceli taraftarlarin muhtesem koreografisiyle basladi di mi ercan? 20nci dakikadan sonra dut yemis bulbul olmadiniz, hic durmadan islikladiniz di mi ercan? gs'in golleri ve tek kale oyunu sonrasi hatim indirip ice dogru sicmadiniz di mi ercan?

    2. sow'a 100 tane o sekil top gelse yuzunu de atardi di mi ercan? alex'in önune 100 tane o sekil top dusse yuzunu de atardi di mi ercan? emre zaten dunyanin en sakin ve centilmen oyuncusu, macta da 5 asist yapti ama hakem sadece ikisini saydi di mi ercan?

    3. ilk 20 dakikada oynanan tempoyu 90 dakika boyunca uyguladiniz, 20nci dakikadan sonra piliniz bitmedi di mi ercan? maci tek kale oynadiniz bizi hakemler ve direkler kurtardi di mi ercan? alex diye taptiginiz adam 20 dakika pres ve baski yaptiktan sonra oyundan dusmeyip mac boyunca baskiyi surdurdugu halde oyundan alindi di mi ercan?

    bak al bunu da yaz "sampiyon galatasaray" sonra zoruna kacmasin ercan???

    (bkz: 17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı)

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20151458.asp
App Store'dan indirin Google Play'den alın