• 729
    sezon sonunda, sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki emre belözoğlu ve selçuk şahin ; 34 yaşına basacak olan ve futbol hayatının muhtemel son yılını ülkesinde geçirmek isteyecek alex de souza, kiralık reto ziegler ve joseph yobo ; kaçmak için adeta gün sayan issiar dia ve semih şentürk gibi oyuncularının çok büyük ihtimalle ayrılacak olması nedeniyle mecburen kabuk değiştirmek zorunda kalacak olan, kendisini çok zor günlerin beklediği takımdır.

    hatta bu listeye, bu sene avrupa'ya transfer olmak için belki de son şanslarını kullanacak olan gökhan gönül ve volkan demirel gibi isimleri de eklersek, gerçekten yeni bir iskelet kadro kurmak için çok fazla uğraşmaları gerekecek.

    altyapılarından hiç oyuncu çıkartamadıkları gerçeğini de göz önüne alarak, ferit şahenk gibi bir kaç zengin vasıtasıyla 1-2 pahalı oyuncu almaya çalışıp, genel olarak kiralık oyunculara yöneleceklerdir muhtemelen.

    hagi futbolu bıraktığında içine düşüğümüz derin boşluğun çok daha beterini, sezon sonu alex ülkesine döndüğünde yaşayacak olmaları kuvvetle muhtemel * .

    bütün bunlara ek olarak; takımlarının başında aykut kocaman gibi yetersiz bir teknik direktörün olduğunu ve bu yeni yapılanmanın da aykut kocaman tarafından yönetileceğini düşünürsek (u: kendisi henry bienvenü'yü transfer ettirecek kadar vizyonlu bir teknik direktördür) , şike konusundan bağımsız olarak da cidden kendilerini çok zor bir dönem bekliyor.

    bir de şike meselesi yüzünden avrupa kupalarından bir ya da birkaç yıl boyunca olası bir men cezası falan alırlarsa, toparlanmaları bir 8-10 yılı bulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın