• 271
    neresinden bakarsak çok zor bir maç olacak bizim için. maç içinde ilk golü atan tarafın büyük bir avantajı da eline geçireceğini düşünüyorum.

    bu sezon genel olarak bize karşı kapanan takımları açmakta zorlandık. bunun ana sebebi de kanatlarımızda birebir adam geçebilen oyuncu eksikliği. buna karşın bize karşı açık oynayan takımlara karşı da oyunu kontrol edip farklı galibiyetler aldık. bu maçta* kazanmak zorunda olan taraf fenerbahçe ve bunun içinde üstümüze gelerek başlayacaklardır. işte bu bizim için büyük bir avantaj. bizim en iyi yaptığımız şey defansın arkasına adam kaçırmak, bu bilindiği üzere melo da, elmander de, necati de olabilir. fenerbahçe'ye karşı bu şansı çokça bulabileceğimizi düşünüyorum.

    eğer ilk golü biz atarsak; kadiköy'de onlara unutamayacakları bi mağlubiyet yaşatabiliriz. bunun dışında ilk golü yersek oyun aleyhimize dönecektir yani maç içinde çok dikkatli olmalıyız. sonuçta maç 0-0 gittiği sürece strese giren onlar olacak ve geride daha fazla açık vermeye başlayacaklardır.bizim de bu nedenle sabırlı oynamamız gerekiyor yarın.

    tanım verecek olursak da, uzun zaman sonra kadiköy'de kazanmaya en yakın olduğumuz maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın