• 10
    "yok lig yok kral kupası yok şampiyonlar ligi; sürekli el clasico izlemek zorunda mıyım?" demek istiyorum entryme başlarken.

    "milan italya'da gol yemeden kazansın, ispanya'da -sayısı farketmez- gol atıp turu geçsin, finali de bayern - milan oynasın." diye geçiriyorum içimden. çünkü düşünüyorum, sıkıldım barcelona'nın bulunduğu tüm turnuvaları domine etmesinden(saygı duyuyorum o ayrı mesele), el clasicolardan ve hatta ercan taner'in spikerliğini rıdvan dilmen'in yorumculuğunu yaptığı barcelona yağlama seansı şeklinde geçen maç yayınlarından. bir yanda kırmızı siyah çubukluyla ibra, boateng, robinho, emmanuelson olsun bir yanda siyah üzerine kırmızı beyaz çizgili robben, ribery, schweinsteiger, müller, gomez olsun. yok real barcelona'yı yenemiyormuş yok mourinho pepe'yi de orta sahaya alarak takımı çok defansif oynatıyormuş yok barcelona çok top çeviriyormuş yok messi tanımlanamayan bir cisimmiş dertleri olmasın, iki taraf da şampiyonlar ligi finaline yakışır bir maç izletmek için sahaya çıksın. biz futbol severler de zevkle izleyelim.

    not: barcelona'ya la masia, kulüp kültürü ve ezeli rakipleri real madrid gibi transferlere değil altyapıyla ayakta durdukları için saygı ve sempati duyuyorum.
    not i: "milan ve bayern barcelona gibi alt yapısıyla mı buralara geldi? onlar da başarılarını transferlere borçlu değiller mi?" gibi sorularda aksini iddia edemem. sbt.
App Store'dan indirin Google Play'den alın