resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Atl. Madrid B
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 1
    leo franco kimdir?

    tam adı: leonardo noeren franco
    yaşı: 31
    ülkesi: arjantin (5 maç)
    boyu: 1.88
    pozisyonu: kaleci
    kulübü: atletico madrid (152 maç)
    forma no: 25
    önceki kulüpleri: real mallorca (151 maç), merida (-), independiente (2 maç)

    ---------------------------alıntıdır----------------------------

    kalli, gspurning´i önerdi, “daha iyisini bulmalıyız” diyen başkan polat, haldun üstünel´i madrid´e gönderdi. genç yönetici, sezon sonunda kontratı bitecek olan arjantinli kaleciyle masaya otururken, ilk görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi...

    futbol şube sorumlusu haldun üstünel, geçen hafta avrupa’da transfer seferine çıkmış ve genç yöneticinin ispanya’da bazı temaslarda bulunduğu öğrenilmişti. ve üstünel’in madrid’e yaptığı çıkarmanın detayları ortaya çıktı. sarı-kırmızılılar’ın, atletico madrid forması giyen arjantinli kaleci leo franco’yla masaya oturduğu öğrenildi. sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki file bekçisiyle anlaşma sağlanması durumunda, herhangi bir bonservis bedeli de ödenmeyecek..

    leo franco’yu atletico madrid’de mutsuz edense, kulübün sezon başında lyon’dan coupet’yi transfer etmiş olması. kendi standardına göre düşük bir ücretle oynayan franco’nun işte bu nedenlerden ötürü cim bom’a sıcak baktığı belirlendi. bonservisi sevilla’nın elinde bulunan ve galatasaray’da kiralık forma giyen de sanctis ise yeni sezonda ispanyol kulübünün 1 numarası olacak. yönetim, her ihtimale karşın kalli’nin hakkında olumlu rapor sunduğu avusturya'lı eldiven michael gspurning’i de alternatif olarak bekletiyor.

    ---------------------------alıntıdır----------------------------

    ukdeyi veren: asil
App Store'dan indirin Google Play'den alın