• 2088
    (bkz: #905527)

    dünyanın en büyük futbol takımı diye bir olay yoktur. belki anlık olarak vardır, ama bunu sürekli kılmak imkansızdır.

    şu an galatasaray bi benfica olmayabilir. ki bence benfica'dan iyi takımız an için. fakat bi sorgulamak lazım, neden bi benfica değil galatasaray diye. hadi bi sorgulayalım.

    uefa kupası'nı kazandığın yıl harika bir kadron var. elinde satabileceğin genç oyuncular var. para kazanabileceğin bir sürü alan var. yaptın mı? yapmadın.

    sonraki geçen yıllarda naptın peki? böyle bir ismin varken, hatta iddia ediyorum, türkiye denince akla gelen ilk marka olmana rağmen neler yaptın? lukunku'yu aldın mesela. efendime söyleyeyim conceicao'yu tutmayıp saidou'yu aldın. inamoto'yu aldın. carrusca'yı yüzyılın transferi olarak nitelendirdin. ribery'yi 100.000 euro için elinde tutamadın. gökhan zan'ı, servet çetin'i, serdar özkan'ı * transfer ettin ya.

    mustafa sarp'ı aldın aga. var mı ötesi? zapata'yı aldın.

    bunların sonunda, uefa şampiyonu olmuş, dünyadaki birçok kişinin dünyanın en iyi takımı dediği takımı, senin söylediğine katılıyorum bak şimdi; stsl gibi boktan bir ligde 8.liğe dek düşürdün.

    türkiye ligi dünyanın en sikimsonik ligi olabilir. ama bu değil arkadaş galatasaray. türkiye'nin en iyi orta sahası galatasaray'dan başka gidecek takım düşünmez. trabzonspor'da, fenerbahçe'de oynamamalı türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu...

    (bkz: selçuk inan)

    taffarel bize geldiğinde, brezilya milli takımının kalecisiydi. dünyanın en iyi kalecilerindendi. bunun adına vizyon diyoruz.

    kimisi diyor ki, goygoyculuk yaparak muslera'yı nasıl elimde tutucam diyosun sen... ben böyle bir şey demiyorum. muslera'yı elimizde tutmak zorunda değiliz arkadaş biz. bi kaleciye 7-8 milyon euro az para mı? hatırlayın muslera'nın geldiği zamanları. ne kadar zor olmuştu. geldi, gelmedi, victor bagy falan.

    ama neymiş, basacakmışsın parayı alacakmışsın. bu iş para işi öncelikle tabii ki. sonra bi de galatasaray markasının işi. şimdi satsınlar muslera'yı liverpool'a, valencia'ya. sikimde değil. ama 20'den aşağı satmasınlar. sonra da yerine yine o ayarda bi kaleci alsınlar. bunun adına da vizyon deniyo işte.

    benfica ayarında değilsin, porto değilsin galatasaray demek kolay. porto dediğin adam teknik direktör satıyor bugün. falcao'yu satıyor. falcao'yu alan agüero'yu satıyor. düşün şimdi, agüero bizde olaydı ve biz onu sataydık, böyle 60 a 70e falan sataydık mesela, senin bakış açınla yerine falcao falan almazdık. çünkü gelmez o adam bize.

    nah almazdık amk, basarsın 40'ı alırsın. 20 30 kar etmiş olursun. falcao da koşa koşa gelir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın