• 240
    normalde yazarın başlığı altına eleştiri yazmamaya uzun zamandır özen gösteriyorum. linç kampanyası falan olmasın diye...

    ama lütfen, yalvarırım şu entry'yi bana birisi açıklasın hocam;

    (bkz: #905432)

    arkadaşım, bilmiyorum aklında ne var, ne düşünüyorsun, fakat galatasaray, bir zamanlar ulaştığı çıtaya; hani dünyanın en iyi 5 futbol takımından biri olarak gösterilebilme çıtasına tekrar ulaşma zihniyetinde bir kulüptür. bilmiyorsan söyleyeyim, amaç; "...türk olmayan takımları yenmek"tir.

    başımızda imparator varken, galatasaray tekrar dünyanın en iyi futbol takımları kategorisinde başlara doğru emin adımlarla, tüm yavşaklara rağmen, ilerlerken, kusura bakma da messi'yi sarı kırmızı altında görsen messi'yi sarı kırmızının üstünde göremezsin!

    çok sinirlendim bu entry'yi okuyunca, kimse kusura bakmasın, linçse linç. bu ihanettir arkadaş. belki de bu les adnans transferlerinin etkisi altına girmiş olmaktan kaynaklanmış olabilir. lakin kendisine şöyle söyleyeyim; galatasaray'a gelmekle kariyer hatası yapan selçuk, melo ya da muslera değil, barış özbek, mustafa sarp yahut servet çetin'dir.

    galatasaray taraftarı fenerbahçeli johnson'u değil, hagi'yi hakeder!

    edit: yanlış mı anladım diye bi daha baktım. şu ifadeler var;

    --- alıntı ---

    ...galatasaray'ın da çok çok üzerinde bir kaleci...

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    ...galatasaray seviyesinin çok çok üzerinde oyuncular...

    --- alıntı ---

    bunu yukarıda anlattığım şekliyle anlamayan varsa saygı duyuyorum kendisine...

    edit 2: kendisi bilirkişiymiş. pardon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın