resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1513
    burası galatasaray sözlük. galatasaray ile ilgili şeylerin konuşulduğu yer. hsksn şükür'ün bizi ilgilendiren kimliği milletvekili olması değil. eski galatasaray futbolcusu olması. o yüzden niteliksiz entri dedikleri şey, hakan şükür'ü milletvekilliği üzerinden eleştiren entrilerdir. milletvekilliği yapıyorken galatasaray ile bir olayda adı geçiyorsa eleştir. geçmiyorsa o zaman siyasi hayatı burada adının geçmesine mazaret değil.

    tüm bunların dışında hakan şükür kraldır. hep öyle de kalacaktır. fatih terim'in hiç bir galatasaraylıya tek bir lafı yokken, egosu bilmem ne diye galatasaraylıları ona düşman ettiler. aynı şeyler de krala yapılıyor. taraftara öcü gibi gösteriyorlar. düşmeyin bu tuzaklara aslanlar.

    kral iki kere yurt dışına çıktı, geldi cimbomdan başka takımda oynamadı. sırf galatasaraylı diye milli takıma almadılar adamı. fener fatih hocayla ikisinin önüne balya balya paralar döktü ikisi de gitmediler. satmadılar bizi hiç bir yerde. efsanemizi bize kötü gösteren oçların oyununa gelmeyin. fener medyası en çok zaten bi fatih hocayla bi de hakan şükür ile uğraşır. çünkü hayatlarında en çok acıyı bu ikisi galatasarayda onlara çektirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın