• 71
    fenerbahce'nin yuruyerek kazandigi mac olmustur. e haliyle karsilarinda kosan bir takim olmayinca bu sonuc normal.istatikler de gerekeni söyluyor zaten.

    bu macta genclerbirligi'nden hic bir futbolcu en cok kosanlar listesine girememis,ve normalde 10.000 metre altina cok nadir dusen ligimizin kosu oranlari, bu macta 7500 de kalmistir. evet listede tam 5 fenerli futbolcu var ama en fazla mesafe 7500 metre. yani fenerbahce kosmamis ama genclerbirligi resmen yurumus.

    dönelim isiran takim genclere, bu macta 9 faul ile oynarken, bir önceki hafta 23 faul ile rakibi sivas'in iki kati faul yapmislar. besiktas ile oynadiklari macta takim ortalamasi 11.000 metreye yaklasirken, en hizli sprinter listesinde tepede yine gencler'den 4 futbolcu var.
    yani istatistikler diyor ki, genclerbirligi fenerbahce'ye karsi normal performansinin hemen hemen yarisini göstermis. ve bunun maci seyrettigim kadariyla fener'in iyi oyunuyla vs alakasi yok. benim gördugum, gencler'in uzerinde varolan bir uyusukluk, isteksizlik, bir vazgecmislik sendromuydu.

    (bkz: ilhan cavcav)
App Store'dan indirin Google Play'den alın