• 475
    bana göre iki kulüpün sembol isimleri tarafından söylenmiş 2 cümle aradaki farkı özetlemektedir.

    ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.''

    islam çupi

    ''maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir.''

    ali sami yen

    islam çupi'ye saygısızlık etmek istemem ama fenerbahceliler bu sözü neden bu kadar benimsedi, nasıl gururlanıyorlar anlamıyorum. adam bariz bi şekilde söyleyecek bişi bulamamış, 2 kelimeyi yan yana getirip bişi söyleyememiş. sana olan sevgim 160 karaktere sığmaz diye sevgilisine mesaj atan liseli gibi bişi söylemiş, sonra kendi kendine yaz bunu güzel laf demiş ve yazmış.

    ayrıca konu ile ilgili en beğendiğim yorum; (bkz: #4845)

    ali sami yen'in sözüne gelecek olursak, pek bir şey söylemeye gerek yok sanırım. net bi şekilde galatasaray'ın neden kurulduğunu ve amacının ne olduğunu belirtmiş.

    gönül isterdi ki iki takımın kurucularının sözlerini karşılaştırmak ama fenerbahçe kulübünü kim kurduğunu bırak galatasaraylıları beşiktaşlıları fenerbahçeliler bile bilmez. ben şahsen, ne bir mezarını ziyaretlerini ne de bir anmalarını gördüm. acaba kurucusu mekteb-i sultani mezunu olduğu için mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın