• 1801
    gülmek, daha çok gülmek, en çok gülmek için nedenlerin başında gelen taraftar ekibidir.

    1- arkadaşım siz şuursuz musunuz? hala ne 6-0'ı? biz uefa finalindeki arsenal maçını bile o kadar ağzımıza dolamadık. isterseniz stattan aya mekik gönderin, üzerinde 6-0'da yazsa o sadece bir şeyi ifade eder 0-6 (sıfır altı) zekanızı...

    2- siz çıkın 6-0 gollerini falan sahada gösteri şeklinde şölen havasında gösterin, biz de size sadece küçük melo'yu gösterelim. çok daha manidar olur.

    3- kuruluşlarından beri iki takım birbirini yenmiş. hatta galatasaray 7 tane atmış bir maçta. şuursuz taraftarınız onun çok süre önce olduğunu ve tedavülden kalktığını 6-0 maçının yeni olduğunu iddia ediyordu. 6-0 hikayesinin üzerine tam 10 sene geçmiş 10!!! hala neden bahsediyorsunuz kompleksli insanlar güruhu?

    4- azıcık karakteriniz olsa takımınızı rezil eden adamın adını bile anmazdınız, ancak siz hala aziz yıldırım diye yırtınıyorsunuz.

    5- kariyer ve kapasite karşılaştırmanızdaki şuursuzluk da cabası. nasıl alex ile hagiyi karşılaştırıyorsanız, aykut kocaman ile fatih terimi de aynı kefeye koymaya çalışıyorsunuz, ki sizin harbiden fiziksel ve manevi büyüklükten anlamadığınız anlaşılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın