• 2071
    adnan polat tarafından, mağdur edilen kulüptür.

    adnan polat ne ile suçlanıyor? görevini kötüye kullanma, kulüpten makbuzsuz harcama yapma. yani bahsi geçen 1 milyon doları kulübün haberi olmadan, makbuzu kesilmeden keyfi harcanmış. bunu kim yapmış? adnan polat. kimin parasını harcamış? galatasaray spor kulübünün.

    adnan polat bu para ile teşvik primi yaptıysa, evet galatasaray spor kulübü bundan menfaat sağlamıştır. sonuçlarına da adnan polat ile birlikte katlanır.

    adnan polat bu para ile teşvik primi yapmadıysa, ki zaten bahsi geçen suçlama teşvik yer almıyor, burda galatasaray spor kulübü mağdurdur. zira o parayla kendine belki de lüks bir spor araba aldı. nerden bileceğiz?

    galatasaray kimsenin babasının çiftliği değil. canı isteyince kimse para harcayamaz. hele de hesabını veremeyeceği paraları.

    bu olaydan şike, teşvik gibi bir şey çıkmayacak ama ben yine de takipçisi olunmasını istiyorum. zira dediğim gibi bu çıkan para teşvik primi için gitmediyse nereye gitti? kimlerin elinden geçti? kulübün bundan neden haberi yok?

    artık adnan polat'a ne gibi bir ceza verilir kulüp içinde bilmiyorum ama bu olayın çıkmasın iyi oldu. adnan bey, makbuzunu kestirmediği 1 milyon doların hesabını öncelikle kulübe versin.

    he tabi şöyle bir şey de var. adnan polat çıkar, bu 1 milyon doların nereye gittiğini belgelerle ispatlar. makbuzunu gösterir, kulüp için, kulüp içine harcandı der. o zaman bir şey diyemem. o vermezse, kulüp zorla bunun hesabını sorsun. sorsun ki kimse galatasaray'ı babasının çiftliği sanamasın sonraki dönemlerde.

    he bir de fenerliler yine timsaha yatmış. kendilerine allah'tan akıl fikir diliyorum. hazır beyin de bedavayken. bu fırsatı kaçırmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın