• 4472
    yazarların, okurların daha sağlıklı bir ortamda rahat rahat vakit geçirebileceği, görüşlerimizi baltalayan "sansür"ün karanlığında kalmamış, galatasaray'lıların özgürce ve bağımsızca yazıp okuyabildiği sözlük.

    normalde sözlük formatlarının özünde "yalan yanlış bilgiler" ifadesi yer almaktadır.

    burada insanlar gördüklerini, fikirlerini, duyumlarını paylaşırlar. kendi bilgilerine ve yorumlarına göre zaman zaman "yalan yanlış" tanımlama getirirler ilgili konuya.

    burada yazılanlar ispatlanmak zorunda olan iddianameler değildir. özgür ve bağımsız bir platformdur*. sözlük yöneticileri nasıl bir yol izler bilmiyorum ama burada yazılan her şeyin hukuki dayanağı olan, ispatlanabilir şeyler olması beklenemez.

    farklı sözlük klonlarına bakacak olursak*, temelde "yalan yanlış bilgiler" sloganını kullanıyorlar ve kişiye ağır hakaret olmadığı sürece herkes istediğini yazıyor.

    e tabi herkes kendisi hakkında yazılanlardan hoşnut olmayabilir. yaptıkları eylemlerin böyle afişe edilmesini istemezler. gerçekten karaborsacılık yapan bir insanın gerçek yüzünü burada ortaya çıkarsak, heralde o da şikayetçi olur. bu durumda yapılan ithamları iftira olarak değerlendirmek doğru olmaz.

    ben sözlük yönetiminin bu konularda, email ile "silin benim hakkımda yazılanları" diyenlerden çok, sözlükte zaman ve emek harcayıp bildiklerini, gördüklerini* yazan yazarların haklarını daha ön planda tutmasını bekliyorum.

    sözlük öncülerinin* yönetimleriyle görüşülüp bu konularda aldıkları hukuki önlemler öğrenilip, o önemler alınabilir.

    merak etmeyin dil, din, ırk ayrımı yapan yazarların barındığı ekşi sözlük,
    hayatı bel altı yaşayan, kendi anasına bile küfredenlerin yazmayıp kustuğu inci sözlük bile kapatılmıyorsa bu sözlüğe kimse dokunamaz saçma sapan nedenlerden dolayı.

    ben özgür, bağımsız, sansürsüz bir galatasaray sözlük istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın