• 34
    şimdi öncelikle, (bkz: başkaları adına utanmak)

    bu adamları, bu taraftarları her gördüğümde utanıyorum. en son çok tesadüfi bir şekilde gittiğim 11 şubat 2012 galatasaray - kayserispor maçı'nda rastladım bunlara.

    böyle taraftar olmaz olsun abi. birincisi, o metro senin babanın malı değil. galatasaray hepimiz için önemli, lakin bu önemi rica edeceğim başka insanları rahatsız ederek gösterme. maça biraz geç girmek durumunda kaldığım için metroda da az taraftar vardı. benim gibi yetişmeye çalışıyorlardı. ellerinde biralar, ana bacı küfrediyorlar, zıplıyorlar. metroda da normal vatandaş var. bildiğin rahatsız oluyorlar. gariplerim ses de çıkartamıyorlar. korkularından. çünkü karşılarındaki adamlar öküz. ne yapacakları belli de olmaz.

    adamın karısı, kızı yanında oturuyor hemen önünde hayvanlar gibi tepinen bira içen adamlar var. ben resmen utandım o adamlar adına. bu forma böyle lakayıt, böyle saçma insanlara yakışmıyor. bu armanın bir değeri var ve bu değer onu layıkıyla taşımayı hak ediyor. senin üstünde galatasaray arması varsa sen onu her ortamda en iyi şekilde temsil etmen gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın