• 32
    niye ki bu tırsaki durumlar ben onu anlamadım? polislerden veya şundan bundan şikayet edecek kadar niye anarşist olur ki bir insan?
    etraf giderci kamillerle dolmuş. ulan o yapılanlar suç, o tarif ettiklerin suç suç aloooo! onu doğru bulmuyorum, bunu doğru buluyorum diye bir şey yok.
    anlamayanlara bir örnek verelim; dikkat eden vardır muhakkak, metrodaki yürüyen merdivenlerin trabzanları sac levhalarla kaplıdır ve bu levhalar bir darbeyle yerlerinden çıkabiliyor.
    ibb ile oynadığımız maçın çıkışında hayvanın biri o levhalara bir tekme attı. yerinden çıkan levha hareketli merdivenin de kanırtmasıyla yerinden fırladı ve döne döne ta en aşağıya indi.
    allah'tan yön değiştirmedi ve kimseye çarpmadı. insanlar şaşkın şaşkın seyretti. herhangi bir insanı rahatlıkla kesip yaralayabilirdi. şimdi bu yapılan hayvanlıkla o metro da insanlara verilen rahatsızlığın ne farkı var?
    ayrıca bu teresler o bokları yerken sırtlarına bir de galatasaray forması geçirmişler? onlar da galatasaraylı, fatih terim de galatasaraylı veya bu haltı savunan da galatasaraylı ünal aysal da galatasaraylı.
    neyin peşindesiniz olum? kimsiniz lan? ben kanundan bahsediyorum kanundan. kanun hoplatır, polis veya zabıta bu tip olaylarda hoplatır hatta sikertir, yakınen biliyorum ha. devlet onlara o gücü vermiş devlet.
    daha gelmiş laga luga yapıyorsunuz. çok atarlı olan gitsin bunları yetkili birinin karşısında yapsın. sonra koysun yutub'a hep beraber izleyelim. memnun olmayan gitsin babasının kadillakında tepinsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın