• 40
    maçın sonucundan çok koreografiyi beğendim desem abartmış olmam heralde. daha önceki çalışmaları görmüş birisi olarak, dün akşam fake koreo internete düştüğünde zerre inanmamıştım gerçek olabileceğine. internete düşmesi imkansız olmazdı ama bizim koreografilerin ortak özelliği; tribünde zaman zaman çok iyi uygulanmasa bile çok anlamlı olması; çok yerinde, zekice göndermeler yapmasıydı. o kadar güzel çalışmalardan sonra, fatih terim'in silüeti üzerine 'imparator'un peşindeyiz' tarzı bir basitliğe döneceğimize hiç inanmadım.. ve ne mutlu ki yanılmamışım da. hazırlanışıyla, uygulanmasıyla dört dörtlüktü. ertem şener styla, emeği geçenlerin her yerlerinden öpüyorum ben de

    türkiye semalarındaki en iyi koreografi olduğu kesin. zaman zaman fenerbahçe tribünleri de güzel işler çıkarıyor evet ama dediğim gibi, mesaj içermeyen, 'güzel uygulanmış' basit görseller oluyor genelde.

    bundan sonraki adım; ışık gösterileriyle ya da özel izin alınıp, ışıkları kısmen kapadıktan sonra meşalelerle konunun bütünleştirildiği koreografiler olmalıdır bana kalırsa. allah'ın izniyle şampiyonluğumuzu garantilersek, şöyle ortaya alevli malevli cehennem temalı birşeyler yapılsa muzzam olur.

    ayrıca, fatih terim'in yüzündeki mutluluk, carvalhal'in gıptayla izlemesi filan, derbi skorundan çok daha değerliydi. emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler..

    http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be
App Store'dan indirin Google Play'den alın