• 1
    sporx.com sitesinde fenerbahçeli bir yazardır; ancak yazılarında ufak dahi olsa bir mantık kırıntısı bulmak imkansızdır.

    eskişehirspor'a yenilmiş fenerbahçe*, sözü döndürüp dolandırıp galatasaray'a getiriyor. fener'i kendi evinde yenmeyen mi kalmamış ki galatasaray seviniyor diyor. tabi bunları söylerken ne o "kül kedisi" dediği aslanın kendisini çok fena madara ettiğini hatırlamıyor -keza haklı da, ben de onurumla ağır bu kadar ağır oynansa hatırlamazdım- ne de fenerbahçe'nin ligde henüz ikinci mağlubiyetini aldığını. sanki bizim suçumuzmuş gibi tatava yapıyor aklınca.

    bir de fenerbahçe türkiye'nin barcelonası imiş. neye dayanarak söylüyor bilmiyorum? zaten en ufak bir başarı istatistiğinde türkiye'nin barcelonası olunuyor.

    avantajın da hala fenerbahçe'de olduğunu da belirten bir başka yazısı var. şunla bunla içerde oynuyoruz, dışardaki maçlardan biri zaten ankaragücü ile. rahat ol şampiyon, hani seni dışarıda gelen geçen postalıyordu?

    kısa kes : tipik, basit, son derece sıradan bir fenerbahçeli profilidir. kaleyi bulan şut sayısının bir elin yarım parmakları* bile etmediği bir maç sonrası, tarihi fark yemekten rakibin beceriksizliğinden kurtulmuş, ama gelmiş burada hala galatasaray bıdı bıdı.

    hani siz size yeterdiniz ulan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın