• 1
    *cska moscow 4-1
    gs medical park 3-2
    olympiacos piraeus 2-3
    anadolu efes 1-4

    yukarıdaki tabloyu ben hazırlamadım. hayal ürünü falan da değil, bildiğin copy paste, avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunun resmi internet sitesinden. üzerinde oynama yapmaya gönlüm el verse zaten kocaman galatasaray yazardım ikinci sıraya.

    i feel devotion!

    maçın adının güzelliğine bak ile başlamıştık top16 kuraları çekildiğinde yorumlara, en nihayetinde cska moskova'yı ağırlayacaktık abdi ipekçi cehennemimizde. alnımızın akıyla ağırladık da, hem parkede hem tribünlerde, hatta o temaşa ile daha şimdiden imzamızı çaktık euroligin 2011-2012 sezonuna.

    eylül ayının elemeler heyecanına haziran ile kendini kaptıran bizler için üst üste yaşadığımız üç gece, üç zirve, kişisel hafızamızın en özel birikimlerinden. sezon içerisinde ise galatasaray tarihinin en büyük basketbol maçına doğru katettiğimiz mesafedeki duraklar, bir ömre yetecekken, bu takım tarafından kısacık bir sezona sığdırılmasına şahit olabilmenin izansız gururu.

    paok maçı değil aslında sadece, dönüp geriye baktığımda st. petersburg zirvesiyle başlayan çılgın bir serüven ve şimdi önümüzde avrupa'nın en büyük sekiz takımından birisi olarak galatasarayımızın taçlandırılma zamanı. zaten koç mahmuti'nin dediği gibi galatasaray mp başardıklarına değil, sadece yeni hedeflere odaklanmalı.

    biraz rol çalmak gibi olsa da bu güzide takımdan, beraberce ortaya koyduğumuz emeğin yarattığı sinerjinin bu takımın geldiği noktada büyük paya sahip olduğuna inananlardanım. yunanistan deplasmanında, son topa kadar, takımımızın yanında olma fırsatı elimizden alınmış olsa da, başka bir fırsat daha var bizim elimizde gelecek hafta itibariyle.

    önce maçı oynamaya, sonra aynen diğer özel gecelerde olduğu gibi, nevizade'nin göbeğinde zafer turu atmaya gidiyoruz galatasaraya..
    bizler inanıyoruz, bu takım da öyle, o zaman top8 gururunu paylaşmaya bekliyoruz herkesi, eşi dostu, tanıyanı tanımayanı, küs olanı, dargını, ve ama herkesi, bu takımın geldiği noktada emeği olan herbirimizi..

    bu bir davet değil,
    yüreğimizde, büyük aşkınla;
    galatasaraya doğru beraberca koşma çağrısıdır,
    galatasaray ulan !
App Store'dan indirin Google Play'den alın