resim
Sercan Yıldırım
Takım:ara verdi
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1236
    transfer ettiğimiz zaman da çok ümitli değildim ama fatih terim etkisi nedeniyle ümidim bir nebze olsun artmıştı. ne de olsa (bkz: fatih terim adam eder) ama bu sene oynadığımız her maçı dikkatli bir şekilde takip etmeye çalıştım . sercan , bırak gelişim göstermeyi , bir tutam ışık bile vermedi bana ve benim gibi birçok galatasaray taraftarına.

    her topu aldığında ben de beraber izlediğim arkadaşlarım da topu nasıl kaybedeceği hakkında yorum yapmaya başlıyoruz. demek ki aldığı topları büyük bir yüzdeyle kaybediyor. bu , bir büyük takım oyuncusu için en kötü özelliklerden biri. ayrıca diğer bir sorunu da top konrtolü. topu bir türlü istediği gibi önüne alamıyor , alsa da verimli bir şekilde kullanamadan kaybediyor. ve diğer bir gördüğüm eksikliği de fiziksel güçsüzlüğü. artık günümüz futbolunda fiziği zayıf oyuncuya yer yok. bu konuda çok önemli bir örnek de takımda yanında duruyor (bkz: emre çolak) güçlenmeye başladıkça emre'nin performansının nasıl arttığını hepimiz görüyoruz.

    tabi ki ümit veren , onu türkiye'nin en büyük takımına transfer ettiren özellikleri de var. herkesin malumu olan sürati var. topla çabuk hızlanabiliyor.tabi topu kontrol edip önüne alabilirse:) ve de çok genç. gelişime açık olduğu yıllar. ama bir an önce oynadığı takımın büyüklüğünün farkına varması lazım , öğrencisi olduğu hocasının kıymetini bilmesi lazım. fatih terim'in ne kadar çok oyuncu kazandırdığını hatırlayarak ondan maksimum derecede faydalanması lazım.

    yoksa maalesef bu performansla takımımızda çok fazla ömrü olmayabilir. umarım ne kadar şanslı olduğunun farkındadır bu şansını çok iyi değerlendirir. kendisinde çok ümitli olmayan benim gibi taraftarları utandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın