resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3306
    17 şubat 2012 mersin idman yurdu galatasaray maçında yediğimiz golde de onun hatası varmış, oyuna girdikten sonra yemişiz, sonra kornerden önce teee orta sahada pas hatası yapmış falan.

    e pes be birader. bu kafayla iyice abartıp sabri doğmasaydı orda o golü yemezdik diyeceksiniz nerdeyse.

    3. golümüzde 3'e 2 giderken dikkatli bakın, hangisine pas verebilirim diye bakınıyor, necati'ye çıkartacakken araya zenci defans oyuncusunun girdiğini görünce vazgeçiyor. o sırada pas verse eleman kapacak, daha erken atsa pas bir boka yaramayacak, bu yüzden kendisi vuruyor. bunu nasıl bencilliğe veya yanlış tercihe bağlıyorsunuz anlamıyorum. yahu şu pozisyonda sabri'ye verdiğiniz akılları en azından halısaha maçlarında yansıtsanız gam yemiycem.

    adamın pas yolları kapanınca şut çekti doğal olarak. şut da çekilebilecek en mantıklı yerden geldi. pas verse ve o topu defans uzaklaştırsa veya necati atamasa daha mı iyi? gol olan pozisyonda bile hatasını arıyorsunuz adamın ayıptır arkadaş, etmeyin. kaldı ki golden sonraki pozisyonda yine şut çektiği yerden bu sefer arka direğe kesti, necati de dokundu ama defans araya girdi. golde de verse gol olmayabilirdi bunu demeye çalışıyorum.

    adam ne yapsa yaranamıyor olaya bak şaka gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın