• 94
    etkili bir oyun kurucunun neler yapabileceğini gösteren maç olmuştur. carlos arroyo önemli oyuncu kim ne derse desin ve en kritik anda sazı eline alıp maçı beşiktaş'a getirmiştir. normal sürenin son hücumunda faul yapılmamış olmasını anlamak mümkün değil. ama son hücuma gelene kadar bir kez göksenin köksal bir kez de caner topaloğlu ile beşiktaş'ın hücum süresinin sona ermesine 1 saniye kala zorlama atışlar sırasında yapılan fauller var ki asıl ben onlara çok tutuldum.

    işin özeti şudur. beşiktaş an itibariyle bizi 2 kez yenmiş durumdadır. fakat ligde kendi evimizde oynayacağımız maç bu ikisinden de daha kıymetlidir kanımca ve kesin kazanılması gerekir. anadolu efeste bizi 2 kez yenmiştir. inanın euroleague maçında da yenebilir hiç üzülmem. ama ligde oynayacağımız maçı verirsek o büyük sıkıntı olur.

    galatasaray artık gerçekten kazanması gereken maçları oynayacağı bir zaman diliminde. yakın zamanda ligde beşiktaş'ı , efes'i euroleaguede olimpiakos'u yenmelidir bu takım. işte o zaman bizde teker teker alıyoruz hedef maçları ne güzel hayat bu hayat deriz.

    türkiye kupası maçı hedef maç değil mi diyenlere hak vermekle birlikte benim için çokta önemli değil be renktaş.

    edit: oktay mahmuti'nin son 11 saniyede verdiği karara çok takılmamak lazım. bazı arkadaşlar faul yapılmasını istediğini söylüyorlar. istememişte olabilir. sonuçta o son saniyede ki 3 sayılık atış girmeseydi de şu anda finali ve banvit'i analiz ediyor olacaktık. basketbol böyle bir spor ve bunun için çok seviyoruz. ola ki mağlubiyeti oktay mahmuti'nin yanlış tercihine bile bağlıyorsan fazla ileriye gitmeden canın sağolsun modunda yorum yapman lazım bence. bize yakışan budur. en azından şimdilik.

    mahmuti mahmuti oktay mahmuti şampiyon yap bizi oktay mahmuti
App Store'dan indirin Google Play'den alın