• 301
    son derece yanlı taraflı haberler yapmakta durduk yere adamın asabını sabah sabah bozmaktadır.

    yazdığım entry’nin silinmemesi için kalbimden değil sadece aklımdan geçenleri yazmaya çalışacağım.
    şimdi bugün yaptığı haberlere bir bakalım.

    http://gundem.milliyet.com.tr/.../1503652/default.htm

    neymiş haber? aziz yıldırım bir sözüyle silivriyi boşaltmış. habercilik değil bildiğin aziz yıldırım yalakalığı yapıyorlar. ‘’çok güçlü adam’’ ‘’ bir sözü yetti’’ gibisinden haber pompalıyorlar. bu haberin en sonunu da;

    --- alıntı ---

    bu davanın karesi bu olsun
    içeride sanıldığı gibi ağır, gerilimli bir hava yok. bir kız çocuğu neşesi ve hareketliliğiyle bütün kasaveti dağıtıyor zaten. cemil turan’ın torunu esma... içeriden görüntü almak yasak. ancak resmedilebiliyor mahkemeden kareler... ben olsam esma‘yı çizerdim yalnızca. boynunda “silivri ceza ve infaz kurumu-izleyici” yazısı taşıyan, dedesiyle arasında duvar vazifesi gören dört jandarma erinin etrafında yüzünde tarif edilemez bir neşeyle koşuşturan, dedesi arkasını her döndüğünde gözleri parlayan, niye her zamanki gibi koşup ona sarılamadığına anlam veremeyen 5-6 yaşında bir kız çocuğu... bu davanın karesi bu olsun.

    --- alıntı----

    bu yazdıklarıyla bitirmiş arkadaşlar. yürekleri burkan insanın içine işleyen, ‘’yazık değil mi adama torununa, haksızlık bu ama’’ imajını oluşturan bir tarzda. söyleyin allah aşkına, sahibiniz, tasmanızı tutan demirören mi yaptırıyor bu haberleri size ‘’fenerbahçemizi yüceltin’’ diye, birinden aldığınızpara karşılığı mı yazıyorsunuz? yoksa aziz yıldırım’dan hala it gibi köpek gibi korkuyorsunuz da mı yazıyorsunuz?

    bütün yayın organlarında bugün aziz yıldırım’ın avukatı abdullah kaya’nin galatasaray hakkında ‘’savcılıkta dosyaları var bugün yarın patlar’’ diye yaptığı konuşma var. milliyet’te aşağıdaki gibi vermiş haberi,

    http://gundem.milliyet.com.tr/.../1503654/default.htm

    ana sayfasındaki bu habere ait fotoğraf yeşil bir fonun üzerinde bir futbol topu, balya balya dolarlar, fotoğraf çeken insanlar falan. habere tıklıyorsun, aziz yıldırım’ın bir fotoğrafı ve arka fon sarı lacivert, ve başlık ‘’savcılıkta gs dosyası var’’.

    bak sen şu iyi aile çocukları!na ya. hem kulübün adını bile yazmaya tenezzül etmeden gs yaz, hem galatasaray klübüyle ilgili bir habere aziz yıldırım fotoğrafı koy, hem de ana sayfanda da verdiğin ana başlıkta ne bir galatasaray amblemi ne bir sarı kırmızı ibare, sanki mafyanın takımıymışız gibi bir fotoğraf ve başlık. sizin ananızın! bile haberi olsa şu yaptığınız haberden kadın utanır suratınıza tükürür.

    geçelim yine bugün çıkan bir başka habere.

    http://spor.milliyet.com.tr/.../1503811/default.htm

    ‘’ilklerin ve rekorların sahibi sarı-lacivert kulüp, sivasspor maçında bir rekor kırmaya daha hazırlanıyor.’’

    vay vay vay, habere gel, ilklerin ve rekorların sahibiymiş fenerbahçe. yahu arkadaş yemin ediyorum sporx'in sunduğu www.superfb.com bile bunlar kadar fanatik yanlı taraflı subjektif karaktersiz haysiyetsiz mesnetsiz yalaka riyakar haber yapmıyor.

    renktaşlar, yazar arkadaşlar, galatasaray’lılar.

    sizden rica ediyorum; şu gazeteyi almayalım, internet sitesini bile ziyaret etmeyelim ve bu tepkimizi hem gazeteye mail atarak telefon açarak faks çekerek, hem de twitter facebook gibi sosyal medya ve iletişim yoluyla herkese duyuralım.

    şu anda bunları yazarken elim kolum titriyor sinirden, hepimiz görüyoruz işte medya gücü ile takımımızla kulübümüzle camiamızla nasıl uğraşıyor bu ……………………..! (siz doldurun boşluğu entry silinsin istemiyorum.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın