aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 2205
    geçen sezon kadıköy'e rijkaard kovulmuş ve takımın yarısı eksik şekilde gittiğimizde, ben de maçtan önce iddaa oynamaya gitmiştim. diğer iddaa oynayanlara bakayım dedim, bir allah'ın kulu fener'e oynamıyordu. herkes mi handikaplı fener oynar arkadaş? bize verilen oranı da görünce "biz konyaspor muyuz lan galatasaray'ız biz!!" diye sinirlenip bütün elimdeki parayı 30 galatasaray alır, 30 handikaplı galatasaray alır şeklinde paylaştırarak basmıştım.

    o gün sahada benimle aynı şekilde "biz galatasaray'ız, ne kadar eksik de olsak, deplasmanda da olsak, biz galatasaray'ız, bugün burda bizi yenemeyeceksiniz ulan!" diye bağıran iki oyuncudan biriydi lorik cana. *

    takımın ruhu olduğunu bir oyuncu böyle gösterir, takımını da böyle ateşler işte. sinirden forma yırtarak değil.. işte o günden beri kendisini çok seviyorum.

    ayrıca üzülerek belirtmeliyim ki galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yaptığı tek açıklama arda turan'ın ayrıldıktan sonra yaptığı 13856129516385 açıklamadan daha güzel, daha anlamlı, daha galatasaraylıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın