• 197
    sevgili yazarlar,

    hepimizin de bildiği üzere sözlüğümüzde daha önce de olup birçok tartışma yaratan, sözlüğü karıştıran, sözlük gündemini sadece hangi entry'lerin ofsaytlandığı, hangi entry'lerin on numara oylandığı yönünde etkileyen ve dolayısıyla sözlük huzurunu bozan, bunun üzerine sözlük yönetimi tarafından askıya alınmış halde bekletilen karma ve son ofsayt oylanan entry'leri uygulaması geçen hafta tekrar aktif hale getirildi. aradan geçen kısacık süreçte bile bu durumun yeni tartışmalara yelken açtığını ekseriyetle takip etmekteyiz.

    sözlük yönetimi olarak yazarlarımızdan ofsayt oylama konusunu sadece entry'e oy veren kişilerin kendi takdirlerinde olduğunu bilmelerini rica ediyoruz. bu bağlamda ofsayt aldığında anda editlenip ofsaytlandığı için yakınılan entry'lerin niteliksiz entry kapsamında silineceğini bir kez daha hatırlatmak durumundayız.

    bu yüzden son ofsayt oylanan entry'leri başlığını sadece şu entry'im ofsaytlandı, bunu ofsaytlayan kesin fenerlidir mantığıyla kullanmayınız, kullandırtmayınız. bu başlığa yazılan bu tip yazılar yine niteliksiz entry kapsamında silinecektir. bu durumu sürekli tekrarlayan yazarlar hakkında ceza-i yaptırım uygulanabileceğini ayrıca belirtmek isteriz.

    son olarak: (bkz: galatasaray sözlük/#190508)

    saygı & sevgi & şampiyonluk & huzur & başarı & mutluluk & sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın