• 8563
    --- alıntı ---

    sadece bir şey için buradayım: fas milli takımı'nda oyuncum olan amrabat'ı izlemek. gazetelerde yeniden galatasaray'a teknik direktör olacağımla ilgili bazı haberler yer almıştı. bunların doğru olmadığını söylemek istiyorum. burada çok mutluydum ama şu anda başka bir görevim var. fas milli takımının teknik direktörüyüm.

    galatasaray'ın dünya çapında bir teknik direktörü var ve benim de iyi bir arkadaşım. burada yeniden teknik direktör olmak için o'nun arkasından iş çevirmem. bu büyük bir skandal olur. bizim ne kadar yakın arkadaş olduğumuzu bilseler, benim asla böyle birşey yapmayacağımı bilirler. ben bunu fatih terim'e de söyledim. kendisi de bana; "bunu bana söylemene gerek yok, biz zaten arkadaşız" dedi.

    gazetelerde şunu bilsin; ben galatasaray'ın bir sonraki teknik direktörü olmayacağım ama hayatımın bundan sonraki bölümünde galatasaray'a iyi bir arkadaş olacağım.

    --- alıntı ---

    eric gerets 11 şubat 2012 galatasaray kayserispor maçından sonra gazetelerde çıkan haberlere ilişkin gs tv'ye verdiği röportaj'dan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın