• 231
    yalçın dümer en çok onun ismini bağırıyor, tribünler yaptığı tüm olumlu ya da olumsuz işlerde alkışa boğuyor, koç çıkarken sırtını sıvazlıyor, takım arkadaşları başarılı olmasını belki de kendisinden fazla istiyor, sözlükte birkaç 3'lük atsa da entry girsem diye bekleyen yüzlerce fanı var.. (u: sezon başından beri bekliyorlar :()

    tüm bu uygun ortama rağmen olmuyor. olacak gibi de değil. hani bekleyen varsa da ben şimdiden söyleyeyim; olmayacak da..

    destansı cska zaferinin hatrına susuyorum ama gene idare etti. geldiğinden beri de kötü oynamıyorsa şayet, idare ediyor. iyi tek maçı yok. var diyen yalan söyler.

    'bakın savunma yapıyorum'u ben yemiyorum laka. hücumda bir şeyler yapmayacaksan, tabii ki savunma yapacaksın. biz seni mehmet topuz gibi 'hücum edemiyorum ama en azından savunma yapıyorum. takımın bir parçasıyım :(('' mesajını ver diye almadık. zaten takımın %70'i bu tip oyunculardan kurulu. biz seni fark yarat, ceza kes diye aldık. senin sene başından beri yaptığın tek şey: tribünlerin mükemmeliğini kesmek :(

    e sormazlar mı bu durumda evren'den ne farkın kalıyor diye..

    sezon sonu jakamızdan düşmeni istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın