resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2649
    kendisi sarı kırmızılı formayı giyerken brezilya milli takımın da harika bir dünya kupası performansı sergilemişti.malesef ki kendisi milli takım da ki performansının çok ama çok gerisinde idi.hala içimde uktedir bu adamın başarısız serüveni acaba takıma monte edilememesinden mi yoksa herkesin söylediği gibi mental olarak galatasaray da olmayışımıydı bilemiyorum.

    kendisi klasik 10 numara bölgesinde oynayan alternatif olarak da 4-2-3-1 in sağ tarafında oynayan ve atletik olmayan bir futbolcuyu frank rijkaard ın eline vermek zaten başlı başına bir transfer hatasıdır ama genede orta alanda bu kadar vasat performans göstermesini aklım almıyor.bu sanki podolski yi alıp gol atamamasından dolayı yedek oturtmak gibi bir şey olur.hoş onunda benzer bir münih macerası bulunmakta ama bu form da stsl de her türlü iş yapar.

    herhalde sisteme monte olamayışına canı sıkıldı kıvırcığın sonra hepten koptu.

    hatta kendisinden beklenilen performansın alınamayışı sonrası ardınan şaka gibi bir de aynı bölgenin* aynı atletik olmayan misimovic transfer edilince zaten yönetimin futbolu ne kadar iyi yönettiği ortaya çıkmıştı.adnan polat dan gerçekten nefret ediyorum. konuyuda bu şekilde bağlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın