• 23
    haydi aslanlar...

    bakın, galatasaray bir spor "kulübü"dür. galatasaray futbol takımı bu kulübün sadece bir branştaki takımıdır. "ben galatasaraylıyım" diyen adam, kulübü destekler, sadece futbol takımını değil. her branşı... her branşta gidip sesinin son raddesine dek bağırır, destekler.

    günlük hayatınızda ben galatasaray futbol takımını destekliyorum diyosanız eyvallah. fakat, galatasaraylıyım diyosan, imkanın da varsa bu maça geleceksin arkadaş. yoksa yarın öbür gün, fenerbahçeli kişi gelip sana "yea bırak sizi diğer branşlarda bile eziyoruz" dediğinde laf edemezsin.

    gelin, destekleyin kulübünüzü. bu kızlar tarih yazacak, siz de bu tarihe tanıklık edeceksiniz. bu tarihe katkıda bulunacaksınız. yarın abdi ipekçi'de 12000 kişi, bu önemli maçta takımını desteklemiyorsa, ayıp. yazık, günah o kızlara.

    basketbolu sevmeyebilirsin, ilgilenmeyebilirsin, ama bakın, bu denli rezilliklerle dolu bir senede bari, şu takıma sahip çıkıp şikecileri ezmek için bir taş, bir damla ter, bir kuple ses de siz koysanız, bu şikeci şerefsizlere karşı ayakta kalabilen tek kulübün gerçek taraftarları olduğunuzu, bu ailenin bir ferdi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

    lütfen bu kadar önemli olan şu maça gereken ilgiyi gösterin. yarın gelin, hep beraber ezelim şu şerefsizleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın