• 28
    dün akşamki telegolprogramında kaya çilingiroğlu'nun sorduğu "mehmet ali aydınlar bu raporları 2 ay gibi bir süre önce öğrenmişti de neden şimdi istifa etme gereği duydu" sorusuna sırıtmaktan başka bir yanıt veremeden konuyu değiştirmeye çalışan, serhat ulueren'in "ben yönetici olsam bu durumda istifa etmem beni kandırdığını düşündüğüm şahısları kovardım" cümlesinden sonra "yok yok mehmet ali aydınlar dik ve onurlu bir duruş sergilemiştir" gibisinden saçma sapan bir cevap vermiş yönetici.

    "cincon" lafını ben duyamadım. sinirden televizyonu kapattıktan sonra söyledi herhalde bu lafı. eğer dediyse bu lafı sadece bu laf bile adam fenerli beyler kalıbını doğrular niteliktedir. adamların asbaşkanı böyle gerisini siz düşünün artık.

    benim kafama takılan asıl soru şu ki mehmet ali aydınlar denen şahsiyetin kaç ay önce eline ulaşmış olan ve üzerinden karşı konuşma bile yapmış olduğu belgeleri öne sürüp "benden belge sakladılar" diyerek belgeleri okuduktan 2 ay sonra istifa etmiş olmasıdır.

    arkadaş biri çıkıp bana açıklasın bu nasıl bir mantıktır? sinirden kendimi sikicem resmen. sen 7 ay boyunca allem et kallem et deliller gelmedi gizlilik kararı vs vs vs diye oyala bütün milleti ondan sonra saçma sapan bir iddia at ortaya ve ben oynamıyorum deyip kaç. ne lan bu !!! çocuk oyuncağımı ? kafanız mı güzel lan sizin ?

    konu biraz dağıldı kusura bakmayın.

    tanım: (bkz: adam fenerli beyler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın