• 120
    faturamın son ödeme tarihini 10 gün geçirince hattımı dışarıya kapatmışlar. ulan ne diyim ben size?

    gsmobile peydah olunca "serde galatasaraylılık var, madem galatasaray hat çıkarmış, biz de sadece o hattı kullanırız" düşüncesiyle taşıdım numaramı gsmobile'a. o kadar süredir kullanıyorum henüz en ufak bir artısını görmedim. en ufak bir artısını görmediğim gibi eski operatörüme oranla çok daha maliyetli. örneğin çok fazla mesajlaşan biri değilim, çatlasa bir fatura döneminde en fazla 30-40 kere kısa mesaj atarım. ama bir sms ücreti 41,5 kuruş. yani 40 kısa mesaj göndersen 16-17 tl gibi bir para yapıyor. hadi diyorsun sms paketi satın alayım; tek sms paketi var: "1.000 sms + tüm gsmobile ve diğer avea'lılara gönderilebilecek 10.000 sms" 11 tl... ulan napim ben 11 bin sms'i! neden bana zorla 11 bin sms'lik paketi kakalıyorsun? her ay 11 tl vermek zorunda mıyım ben..? aynı şekilde tarifeler. tarife dediğin biraz esnek olur. ama gsmobile'da durum böyle değil. gsmobile'da kendinize uygun bir tarife seçecekseniz eğer, ya çok az telefon kullanan biri olacaksınız, ya da çok. ortası yok. ay içinde tarife limitlerinizi aştıyasanız, en sağlam politikaları işliyor: geçir!

    gelelim diğer konulara. gsmobile'lılara birçok avantaj var dediler. atıyorum transferlerde en önce bize mesaj gönderilecekti. yalan. transfer tüm dünyada duyulduktan sonra geliyor gsmobile'a haber. tek artısı maç öncesi gönderilen ilk 11'ler. bunun dışında bazen maç skorları bile gece yarısı gelebiliyor. bazen kadroları ve maç skorlarını bile yanlış gönderebiliyorlar, ki bu tam bir skandal.

    hadi faturayı geciktirdim diye hattı kapatsınlar ona bir şey demiyorum da, kullanıcılarına biraz daha galatasaray'ın hattını kullandıklarını hissettirmeleri lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın