• 24
    saha içinde olan olaylarla saha dışında olan olayları ayırlması gerektiğini, saha içinin temiz olduğunu, saha dışında yaşananların bunlarla alakası olmadığını savunuyor. adama sorarlar saha dışında teşebbüs,şike pazarlık vs yapıldıysa, sence bu saha içini de etkilemez mi? rakip takım ona göre top oynayacak.ayrıca hala tutturmuşsun şampiyonlar ligi benim hakkımdı benden alındı diye. içeride hala klüp başkanı, as başkanı olan kim ? uefa, şampiyonlar ligini sizin gibiler yüzünden turnuvanın ismini leker mi? ayrıca trt de ki stadyum programına katıldığında modaratör tarafından şu soru yöneltilmiştir.
    --- alıntı ---

    "sow transferini düşmeme garantisi alarak mı yaptınız?" sorsuna, "evet, sow transferi öncesinde garanti aldık. oynadığımız 13 tane maçı izledik ve bu maçlardan garanti aldık. biz şike yapmadık. eğer biz küme düşürülürsek, bize zulüm edilmiş olur. sahaya inatla bir leke bulaştırılacaksa feda olsun sow'a harcanan para" cevabını vermiştir.

    kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/.../futbol/19856564.asp
    --- alıntı ---
    ancak telegol programında ise, fenerbahçeli yöneticlerin 58. madde konusunda ki fikir değişikliği konusunda şuna benzer bir açıklama yapmıştır, "biz en başta karşı değildik ve küme düşmenin kaldırlmasını da istemiyorduk. fakat kamuoyunda yanlış anlaşıldıkları için şu anda 58. maddenin dokunulmasına karış bir tavır almış bulunmaktayız". peki bu durumda, küme düşmemeye garanti aldıysanız, bu demek oluyor ki, yasalar uygulanmayacak. öyle mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın