resim
Şenes Erzik
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:FIFA
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 48
    efendi, aklı başında, halim selim bir adamdır. vakti zamanında fenerbahçe kulübü genel sekreterliği görevinde bulunmuş fenerbahçe kongre üyesidir.
    tff başkanıyken takım elbise altına beyaz çorap giyen fenerbahçe başkanı ali şen tarafından adet olduğu üzere istifaya zorlanmış(u: fenerbahçe kulübü türkiye futbol federasyonu'nu istifaya davet geleneksel şenlikleri ) ve zamanın yeni çerilerine boyun eğerek koltuğu bırakmıştır.
    türk olması uefa başkanlığı yolundaki en önemli eksikliğidir.*
    tahminim odur ki şayet şenes erzik olmasaydı, maa uefa kapılarında kırk gün kırk gece dahi yatsa kimse tarafından kaale alınmazdı.
    maa'nın uefa ile küme düşme yerine puan düşürme cezası için yaptığı pazarlıkta pek muhtemeldirki aslan payı kendisinindir.
    fakat çok dikkatli olmalıdır; bunca yıllık kariyeri şu aralar çok muhatap olduğu ve zamanında kendisine her tür çamuru atan malum camia tarafından yerle yeksan edilebilir.
    uefa asbaşkanı apoleti olmasına rağmen fenerbahçe idarecilerinin nazarında selçuk yula kadar itibarı yoktur. onlar için aslolan kullanım ömrüdür; son kullanma tarihidir.
    türk takımlarının müstakbel avrupa maceralarını şikecilere kurban etmek gibi bir vebalin altına girip girmeyeceği kendisinin en büyük sınavıdır.
    başta iktidar partisi olmak üzere 6222 sayılı kanunu değiştirerek sınıfta kalan siyaset de bu sınavdan muaf değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın