• 91
    zorlana zorlana şansın sayesinde 3 puanı hanemize yazdırdık. takım çok kötü oynuyor 2 pas yapamıyoruz. bunun nedeni eksik oynamamızdan kaynaklanıyor daha doğrusu bizim takımda oynayacak kalibrede olmayan oyuncular diğerlerinin dengesini bozuyorlar. hoca yiğit'te bizim göremediğimiz neyi görmüş olabilir diye düşünmeden edemiyorum bu çocuğun bize gelmeden önce istatislikleri belli bundan daha iyisini yapamaz kapasitesi bu kadar.nur topu gibi ikinci aydın'ımız hayırlı olsun. onuda geçtim hiç mi pres yapmaz ikinci yarı girdiği oyunda. böyle giderse sene sonu kiralık göndeririz büyük ihtimal.

    konuşulacak çok futbolcu var hakan, sabri ve emre. emre'ye ayrı bir parantez açabiliriz ama futbol sadece pas yaparak oynanmaz çok ama çok güçsüz hala ikili mücadelelerde yerlerde geziyor. kişisel fikrim kendini bu konuda geliştirebileceğinide sanmıyorum. yıllardır a takımda çalışan bir futbolcu şimdiye kadar kendini geliştirmesi gerekiyordu. umarım beni yanıltır. zaten hoca ikinci yarı emre'yi oyundan aldı fakat işin garibi yiğit bir emre kadar bile oynayamıyor ne pres yapabiliyor ne başka birşey... umarım sene sonunda hakan ve sabri yerlerine kaliteli futbolcular bulunur. ilk 11 düzeyinde değiller. eboue'nin eksikliği bir takımı bu kadar etkilemesi taktik anlayışımızda beklerin ne kadar önemli olduğun açıkça belli ediyor.

    son olarak kanatsız ve beksiz oynayan bir takımı ne olursa olsun terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncuları kutlamak istiyorum. selçuk ve melo kötü görünüyor fakat topsuz alanlarda ne kadar çok koştuklarına dikkat edin kanatlarda olmayınca daha ne yapsınlar bir ilerdeler bir gerideler bütün takım bu ikilinin ayağına bakıyorlar. en kısa zamanda yekta'nın dönmesini ümit ediyorum. yekta ortasahanın yükünü enerjisiyle azaltacaktır. sakatlandığı son maçta bunu bizlere çok iyi göstermişti. başkanımız sanırım bizi heyecanlandıracak takımdan bahsederken hop oturup hop kalkacağımızdan bahsetmiş. olsun fatih hoca elinden gelenin en iyisini yapar ve umarım bizi sene sonunda sevindirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın