• 8493
    “yıldırım demirören tek başına aydınlar'ı istifaya çağırdı, biz de kendisinden kulüpler birliği başkanlığından istifa etmesini isteyeceğiz. birileri kulüpler birliği'ni kullanmaya çalıştı”

    “kulüp içinde sorunlar yok. bu takım güzel bir galibiyet serisi yakaladı ve zirveye çıktı. sonrasında düşüş tabii ki olabilir. hedefimiz gaziantepspor karşısında galip gelmek. ben dahil tüm yöneticilerin çabası, galatasaray’ın iyiliği için. herkesin ortak paydası galatasaray’dır. asılsız iddialara kulak asmıyoruz.”

    “şike soruşturması süreci başladığındaki ilk gün duruşumuz neyse, kapalı kapılar ardında da onu devam ettirdik. bu sürecin doğru işlememesi durumunda, başımıza ne geleceğini deklare ettik. duruşumuz nedeniyle galatasaray’a sataşmalar devamlı artacak. ama oyuna düşmeyeceğiz. bazıları ‘gerekirse avrupa kupaları’na katılmayalım’ diyerek ortamı germeye çalışıyor. aydınlar bize ‘uefa ile anlaşıldığını, eğer kulüpler de müsade ederse bir defalığına küme düşmenin kalkacağını’ açıkladı. aydınlar’ın istifa sebebini yeterli bulmuyorum. adı karışmış, şaibeli takımlar play-off’a kalırsa uefa duruma el koyar.”

    adnan öztürk
App Store'dan indirin Google Play'den alın