• 4405
    galataraylı taraftarların, fikir sahibi insanların toplaşıp beyin fırtınası yapabileceği ya da kişisel görüşlerini açık bir şekilde beyan edebileceği bir platform galatasaray sözlük. ya da en azından ben öyle oldığını hayal ediyorum. en azından şöyle diyim, insanlara fikirlerini beyan etme fırsatı veriyor. biliyorsunuz ki ekşi sözlük'e yazar olabilmek için 2 yıl gibi bir süre bekliyorsunuz.

    lakin şöyle bir sitemim var galatasaray sözlük'e dair. 2 yıldır ekşi sözlük'te yazıyorum. 2500 entry girmişim, daha bugüne kadar 5 entry'm silinmiş. ordaki moderasyon aktivesi burdakinden çok daha yoğun bildiğimiz gibi. lakin burda 120 entry yazdım 10 entry'm silinmiştir. hepsinin de gerekçesi niteliksiz entry.

    abi niteliksiz entry nedir bana bunu biri açıklasın. milan baros başlığında 1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçı sonrası bir entry girdim. gayet legal. silinmiş. gerekçesi niteliksiz entry. açıklaması, maç tarihi girmemiş olmam. ya abi maç tarihi girmediğim için bir entry silinir mi ya? insanın hevesi bu kadar kırılmaz ki. he diyeceksin, entry'dir silinir. takma kafana yeniden yaz diye ama ulan sözlük formatını falan bilmeyen bir insan değilim ki. ya bende bir yanlışlık var ya da sözlük moderasyonunda.

    ekşi sözlük'te de bi çöp entry kavramı var ki o da niteliksiz entry'nin amca oğlu. en azından entry'niz silinmiyor. tarihçenize ekleniyor.

    diyeceğim o ki galatasaray sözlük iyidir hoştur. güzel adamları biraraya toplamış bir platformdur lakin şu moderasyon işi için ciddi bir yapılanma gerekmektedir ki bu olmadığı sürece yazarların şevki gittikçe kırılacaktır.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın