• 2
    baba,

    babam...babam benim bana hayatta her şeyin en güzelini en doğrusunu öğreten adam... seni çok ansız kaybettik ama şu 21 yaşıma kadar öğrettiklerin gösterdiklerin için kendimi çok şanslı sayacağım.

    çocukluğumdan beri hayatımızın aşkını galatasaray'ımızı bana öğreten, gösteren sendin. her zaman ne olursa olsun takıma asla küsmez, galatasaraylı duruşunu olması gerekeni bana gösterir, öğretirdin. öyle bir galatasaraylı'ydınki her sene kombine alır, her sana bana ve kardeşlerime orijinal forma alır, kardeşlerimin ve benim tüm ihtiyaçlarımızı (kalem, defter dahil) eğer varsa gsstore'dan almamızı tembihler, evinde işyerinde gsnet kullanır, ailedeki herkesin ve işyerindeki herkesinde gsmobile kullanmasına ön ayak olur, galatasaray dergisi'ne ilk sayısından itibaren abone olup tüm sayılarını biriktirir (oğlum bunların hepsi senin, hepsini senin için biriktiriyorum derdin), galatasaray ile ilgili olan piyasadaki neredeyse tüm kitapları alır, gsbonus çıktığı günden itibaren tüm kredi kartlarını iptal ettirip bir tek gsbonus kullanan bir babaydın. işte ben galatasaraylılığımı böyle bir babadan öğrendim. her şeyden önce klübün çıkarını önde tutan büyük bir galatasaraylıydı. her fırsatta eşini ve çocuklarını maçlara götürür o atmosferi yaşamalarını sağlardı(94 veya 95 sezonunda ali sami yen stadı'nda bir maçta benim çişim geldiği ve beni tuvalete götürdüğü için göremediği gölün hikayesini herkese anlatırdın...). onu kaybetmemize yakın zamanlarda hastanedeyken bana maç akşamları mesaj atardı "oğlum maç ne oldu, golleri kim attı" diye ben de büyük bir zevkle anlatırdım zaferlerimizi ve gollerin nasıl olduğunu. bilmiyorum... çok zor sensiz hayat. her şey zor... arenadaki aldığın 3 kombineyide her hafta kullanıyorum babacım elimden geldiğince,okul izin verdikçe gidiyorum maçlara. şampiyonluk maçınada gideceğim, her zamanki yerimize oturacağım ve kupayı kaldırmamızı izleyeceğim... kendisi zamanında tribüne de çok emek vermiştir. infazteam'in kurucu başkanı (daha sonrada onursal başkanı :) ) olmuştu. daha sonrasında yakın arkadaşı rahmetli alpaslan dikmen ağabeyin ricası ile ultraslan ın içerisinedeki dağınık olan lise topluluklarını ua bh içerisinde birleştirmiştir. sonralarda tribünden ve diğer olaylardan çok yoruldu ve artık ailesiyle maça gitmeye başlamıştı. aslında böyle bi entry için çok düşünmüştüm ama şu entrysini görünce biraz önce dayanamadım (bkz: #746921) .

    neyse babacığım söylecek çok şey var ama yazsam günler aylar geçer yazamam içimdekileri sana çok ama çok teşekkür ediyorum beni böyle güzel bir şekilde yetiştirdiğin için hem galatasaray sevgisini hem de galatasaraylı duruşu ahlakı öğrettiğin için çok teşekkür ederim sana, senden öğrendikleimi kendi çocuklarıma ve aileme aktaracağım... bu arada tüm derslerimden geçtim ve bölümde ilk 3 sıra içerisine girdim, o korktuğumuz istatistikten de geçtim(hani hastanede senin yanında kaldığım gece "oğlum burada ne işin var sen git dersine çalış, o daha önemli" dediğin istatistik). merak etme oğlun burada senin bıraktığın tüm mirasları ve öğrettiklerini koruyacak ve ailen hep böyle kalacak...

    oğlun.

    http://e1202.hizliresim.com/u/3/2dg41.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın