• 8
    çok kritik bir maç olduğunu düşünüyorum. öncelikle takımımız ilk yarının ortalarından itibaren yakaladığı müthiş havayı kaybetmiş durumda. sakatların , yoğun fikstürün , kış koşullarının da etkisi var tabi bunda. ama tüm bunlar sonuçta her takım için geçerli argümanlar. en büyük takım olarak bunlarla başa çıkabiliriz.

    ama asıl sorunumuz artık herkesin malumu olan yönetimdeki bazı isimler ile başkana yakın isim ve fatih terim hocamız arasındaki huzursuzluk. fatih terim gibi bir hocayı getiriyorsan , ona istediği ortamı da oluşturmak zorundasın. maalesef hocanın şu an hiç de istediği bir ortam yok. bunun etkisiyle bir de takım tökezlemeye başlayınca , huzursuzluk iyice artıyor, eleştirilerin dozajı artıyor , basında yalan dolan haberlerin sayısı artıyor , sonuçta takım daha kötü etkileniyor ve kısır bir döngüye girmiş oluyoruz.

    işte bu noktada bu maç çok önemli hale geliyor. böyle zor bir deplasmanda alınacak bir galibiyet ilaç gibi gelecektir bize. ayrıca gerçek bir takım olma olgusunda çok önemli payı olan kendimize olan güvenin de geri gelmesi için çok iyi bir fırsat olacak bu maç kazandığımız takdirde. çünkü maalesef son 4 maçta 1 galibiyetimiz var o da ligin en zayıf takımı olan ankaragücüne karşı.

    ayrıca bu maçı alırsak pazar günü oynanacak 2 kardeş! takımın mücadelesini de koltuklarımıza serilerek rahat rahat izleriz. yesinler birbirlerini. (bkz: 5 şubat 2012 fenerbahçe beşiktaş maçı)

    tabi ki bir diğer nokta da ilk yarıdaki haksız yenilgimiz. (bkz: 26 ekim 2011 galatasaray-gaziantepspor maçı) ilk yarıda en çok üzüldüğüm maçlardan birisiydi; çünkü hakemin haksız kırmızı kartları sebebiyle yenilmiştik. şimdi bu maçla beraber gaziantepspor'u yenerek rövanşı da almış olacağız. büyük takımlar aynı takıma 2 kere yenilmemeli ve biz en büyüğüz. buna yakışan bir şekilde bir maç çıkarırız inşallah yarın akşam , galibiyetle rahat bir nefes alırız ve keyif içinde maçla ilgili bu sayfada yorumları okuruz ve sonra da naçizane şekilde yorumumu yazarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın