• 7
    diğer belgesellerden farkı çok iyi bir kurguya sahip olması. öyle ki bir süre sonra belgesel değil bir film izliyor hissine kapılıyorsunuz. fransız alain proust'la rekabeti, fia başkanı fransız amcanın düpedüz uyguladığı haksızlıklar, bmw-williams'a geçtikten sonra değişen kurallar derken oscarlık bir senaryonun içinde buluyosunuz kendinizi. üstüne de müthiş bir soundtrack eklenince uzun yıllar etkisinde kalınacak bir belgesel çıkıyor.

    belgeselin ikinci dakikasında bir röportaj vardır. senna go-kart'ta şampiyon olmuş ve genç yaşında formula 1'e adım atacaktır. yanında anne ve babası formula 1 hakkında görüşlerini paylaşır.

    babası milton da silva : karting'te kendisine kariyer yapacağını düşünmemiştik. ama hayatında çok önemli bir yeri var ve sonunda formula 1'e gideceği için endişeliyiz.

    annesi neyda silva : tanrı onu tehlikelerden korusun. bu işin tehlikeli tarafından çok korkuyorum. hayırlı bir evlat olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. bu yıl "mertçe" çok uğraştı. "benim için bu tüm şampiyonluklardan daha önemli". (senna gözyaşlarını siler)

    daha ikinci dakikasından allak bullak eder adamı. büyük bir sporcunun büyük bir hikayesi. ne yapın ne edin izleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın