• 28
    "gs, manisa'dan yigit'i, antalya ile oynmadan necati'yi aliyorlar. kayseri'den amrabat'i ayartiyorlar. birsey diyemiyorum ".

    demiş fb yöneticisi. galatasaray amrabat konusunda açılan soruşturma sonucunda suçsuz bulunmuşken kendi kulübü boru gibi etik kurulu raporunda 5 maçta şike, 1 maçta teşvik primi, 5 maçta teşvik primi teşebbüsü ve 1 maçta da şike teşebbüsü faaliyetlerinde bulunduğu belirlenmiştir. bu nasıl bir pişkinliktir arkadaş. kiğılı hala ve hala pembe ekonomik tablolarla fenerbahçe taraftarlarının gözlerini boyamaya çalışıyor. merhandisingde o kadar iyi durumdaysanız ferit şahenk'e sow transferinde teşekkür etmek neden sayın kiğılı ? nerede o merchandasingden gelen paralar ? neden bir yöneticinin bonservis bedelini ödemesine ihtiyaç duyuldu ? yani o kadar süper bir tablo ki şampiyonlar liginden gelecek para, 10 milyon avro kadar, gelmediğinde yöneticileriniz federasyon başkanına yalvaracak duruma geliyor. ya da federasyon başkanından tesis yapacağız diyerek zorla gaspedilen paracıklarda o merhandising sayılıyor mu ? kimi kandırıyorsunuz siz allah aşkına ? yıllardır taraftarı en destek veren kulüp olarak lanse edilen kulübün, forma satışlarından gelen paralarla yönetilmediğini bilmeyen mi var ? yönetime girebilmek için kaç milyon avro verdiğinizi açıklayabilir misiniz ? yöneticilerin, yönetici olmak için verdikleri miktarlar o merchandasing gelirlerinden mi sayılıyor ? kulübün hakkı olmamasına rağmen yaklaşık 8 aydır kulüp adına bankalarda işlenen şampiyonluk gelirinin faizleri o merchandasinge ekli midir ? kiğılıya daha çok soru sorulabilir bunun gibi ama sıfatını görmüş olanlar işin gereksizliğini anlayacaklardır.

    "fenerbahce'nin sahadaki oyununda en ufak bir sike varsa boynumuz kildan ince. ne gerekiyorsa yapalim. ama hicbirsey yoktur"

    hala neyin çabasıdır bu ? basında delikanlı bir tane adam yok mudur "etik kurulu raporu ortada biz suçsuzuz rolünü oynamayı bırakın" diyecek? fenerbahçenin suçluluğu federasyonun hukukçuları tarafından raporlarında belirtilmiştir. bu dakikadan sonra hala biz suçsuzuz demek bildiğin ciğersizliktir, hıncallıktır, uluçluktur. bu gbi söylemleri yazan basın mensupları daha da beterdir.

    fenerbahçenin baştan aşağı yalan bir camia olduğunu her allahın günü gözümüze gözümüze soktuğu için çok teşekkür ediyorum size sayın kiğılı. yalan sizde, yalakalık sizde, dansözlük sizde. yaklaşık 7 ay boyunca asenadan, tanyeliden daha kıvrak insanların fenerbahçe yöneticisi olduğunu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. cebimde para olsa memelerinize para takardım o kadar söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın