• 69
    kötü hava şartlarında antalyaspor gibi ne olduğunu bildiğimiz bir takıma karşı oynuyoruz. eli klavyede hazır çemkirmeyi, transfer yapılmayışından bahsetmeyi bekleyen yazarlar fırtladı hemen. takım hareketli. zaten bu şartlarda nasıl top oynanmasını bekliyor taraftarlar bilemiyorum.

    gol yediğimiz pozisyonda gökhan zan ofsaytı bozdu. zaten adam dünyanın en iyi 5 stoperinden biri demiyor kimse. antalya da ilk kez görmüştü kalemizi.

    daha sonra selçuk inan'a yapılan faulde avantaja bırakmayan hakem çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalmamızı engelledi. bunu yazmazlar tabii. bu pozisyondan sonra kendisine gelen topu fatih terim hırsla havaya dikti. ya da yine selçuk'a ceza sahası içinde yapılan şarjdan bahsetmezler.

    penaltı atılırken deniz barış, melo'nun 30cm yanında dikildi. zaten penaltı öncesi elmander'le mücadelesi vardı. elmander resmen basketboldaki perdelemeden yaptı melo için. ama sonunda gitti deniz dediğim gibi melo'nun dibinde dikildi. hakem hiçbir şey demedi. penaltı esnasında golü yiyen ömer çatkıç atladığı yerden aynen koşarak itiraza yeltendi. şikayetçi olduğu konu deniz barış'ın kendini yere atıp kıvranmasıydı.

    devre sonuna doğru saha iyice bembeyaz oldu. takım mükemmel değil ama uçup kaçmasını beklemek de garip olur. oynayan topçuya, stada giden taraftara teşekkürler.

    bilgi olsun: yediğimiz golde ofsaytı bozan engin'miş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın