resim
Ali Dürüst
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 131
    bazen çok gereksiz şekilde ve acımasızca eleştirilen insan. fatih terim'in getirilmesi konusunda en çok ısrarcı olan yöneticidir. gerçi o zamanlarda da ''fatih terim mi? bu mu sizin vizyonunuz yeaa, ali dürüst çok gelenekçi yea!'' diye eleştiren tipler vardı.

    ali dürüst vır vır vır konuşmayı sevmez. gelenekçidir, doğru. sivri konuşmayı, laf sokmayı, kendini vitrine çıkarmayı seven biri de değildir. adnan öztürk gibi, kendisini ''taraftarın sevgilisi'' yapacak çıkışları yoktur. olmasına da gerek yoktur zaten. şikeyle ilgili tüm toplantılarda bizi adnan öztürk temsil etti ve söylenmesi gereken her şeyi çatır çatır söyledi. ali dürüst sadece maç sonunda kendisine yöneltilen sorulara kısa cevaplar vermekle yetindi ki, maç çıkışlarında da sadece maçla ilgili şeyleri konuşmaya özen gösterdiğindendir.

    ama hiçbir zaman yönetimin genel duruşuna aykırı bir şey söylememesine rağmen, 58'in değiştirilmesi taraftarıymış gibi yansıtılması, taraftarımızın fener medyasının eyyamlarına ne kadar kolay kandığının göstergesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın