• 3
    maça gidemeyip de kombineyi cebinde taşıyorsa ayıp eden taraftırdır.

    bu sezon hangi maçtaydı hatırlamıyorum ama kombineli ve biletli toplam 39 bin taraftar gelmesi beklenirken 30 bin kişi geldi sadece, biletli taraftarlarının hepsinin maça gittiğini düşünürsek 9 bin kombineli maça gelmemişti.

    çeşitli sebeplerden dolayı maça gelemeyebilirsin tamam da hiç mi arkadaşın yok kombineyi alıp maça gidebilecek? hadi on,yüz,bin kişi çeşitli sebeplerden dolayı kombineyi verecek birini bulamadı, ya da bunun için zamanı, fırsatı olmadı. 9 bin nedir arkadaş ? o 9 bin taraftar maça gelse 40 bin taraftar olacak ali sami yen'de, çok daha iyi bir atmosfer olacak, müthiş bir itici güç olacak takım için, karşı takımın gözü korkacak.

    sen kendi kendine "bir ben gitmesem bir şey olmaz" diye düşünüyor olabilirsin ama o kadar çok kişi var ki seninle paralel düşünen, çok daha güzel şeyler ortaya çıkabilecekken senin ve senin gibi düşünenler yüzünden maalesef ki bu mümkün olmuyor.

    ben bu sezon maalesef ki 3 maçı kaçırdım çeşitli sebeplerden dolayı, hepsinde de kombineyi bir arkadaşıma verdim. yeri geldi kombineyi başkasına verebilmek için 5 kişiyi aradığım oldu ardı ardına yine de o maça gidecek birini buldum, niye benim yüzümden bir kişi eksik olsun ki o tribünde? şahsen ben maça gidemeyince suçlu hissediyorum kendimi, bu yüzden benim yerime takımıma destek olacak birini buldum hep.

    kombineli arkadaşlardan ricam lütfen biraz daha duyarlı olalım, eminim ki güvenebileceğiniz bir galatasaraylı arkadaşınız vardır, ya da galatasaray sözlük'den illa ki maça gidebilecek birini bulabilirsiniz diye düşünüyorum. siz gidemeseniz de o sizin yerinizde tribünde olsun, katkıda bulunsun takımımız için.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın