• 985
    sen kimsin ya? evet sana diyorum m.a.a. sen kimsin? ne hakla milyonların sevdiği futbol tutkusunu "benim çok param var, türk futboluyla gelir oynar, hevesimi alır sonrada içine eder bırakıp giderim" diyorsun. kimsin sen be adam? kimin adamısın sen?
    bu lanet olası futbolun içine endüstriyel futbol, marka değeri, ekonomik kalkınma gibi kelimelerin girdiği günden bugüne kadar futbolu hep param var istediğim gibi onunla oynarım diyen adamlar gelip yönetti. m.a.a. da parası var diye, gücü var diye geldi ve şimdi gidiyor.
    galatasaray uefa kupasını aldığında digitürk yoktu*, ben 3-3 lük manchester united maçını tgrt de izledim, 4-3 yenildiğimiz fener maçını trt de izledim ve bir çoğunu yine trt de izledim. derwaller, falcolar, koseckiler, simovicler bu ülkeye yayın gelirinden gelen paralarla gelmedi. insanları 7 aydır kandırıyorlar. günümüz futbolunda yayın gelirlerinin önemi büyük ama sırtını buna dayayıp buradan nemalanmak en büyük cahilliktir. digitürk olmazsa futbol batara kadar getirdiler ve bizde bunları malesef hep yedik. yeri geldi yöneticilerimiz allah razı olsun sizin sayenizde ayaktayız dedi, yeri geldi bu digitürk olmazsa bu kadar kaliteli yayın izleyemeyiz diyen taraftar olduk. olan benim gibi düşünen futbol severlere oldu.
    şimdi gelinen noktaya bakıyorum da bu adam 7 aydır futbolu mahvetti ve şimdi çekip gitti. kimse buna bişey demeyecek hatta ve hatta bu adam ne kadar namuslu gördünüzmü gibi yayınlar yapılarak bu adam kahraman ilan edilecek. ne güzel kara lekeli futbolumuzun üzerine bir kara lekede kendisi bıraktı ve çekip gitti. aklında istifa etmek vardı da neden 4 ay önce istifa etmedin. neden süreci bu kadar uzattın. sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama inan bir tane çocuğum var, arda turanın adnan polata söylediği "ilerde torunlarıma sizin gibi iyi bir galatasaraylıyı anlatacağım" demesi gibi ilerde çocuğuma türk futbolunda ki kara lekeleri anlatırken seni ilk sıraya yazacağım.
    ve tekrarlıyorum, sen kimsin be adam, paranla yöneticileri alabilirsin ama benim gibi düşünen taraftarları satın alamazsın. şimdi git röpteşambırını giy, elinde viski ile gülerek digitürkü aç ve maçlarını seyret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın