resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1866
    galatasaray spor kulubü yıllardır o kadar kötü başkanlar tarafından yönetilmiştir ki ünal aysal bildiğin çölde görülen vahadır. bu yüzden de taraftarın büyük çoğunluğu kendisine laf kondurmuyor, beylik cümlelerle ölümüne savunuyor.

    kendisini eleştirene de hemen transfer taraftarı yaftası vuruluyor. size adnan polat layık diye akıllara zarar şekilde aşağılanmaya çalışılıyor. ki yine bubüyük çoğunluk zamanında adnan polat için de büyük başkan nağmeleri çekiyordu.

    galatasaray futbol takımının yıllardır adam gibi bir kalecisi, sol beki, sağbeki, sol açığı, sağ açığı defansif ortasaha oyuncusu yok!

    muslera, eboue ve melo ile bu noktalara dolgu yapıldı. bunlar süper. ama melo gidince yine en başa dönecek her şey.

    ben şahsım adına iki transfer dönemi geçirip de şu takıma adam gibi sol bek, sol açık,sağ açık almayan başkana başkan demem arkadaş kusra bakmayın. bizi hakan balta'nın sikinin daşşağının keyfine, riera denen adamın adam olma ihtimaline, aydın denen elemanın patlamasına dilendiren adama ben saygı duymuyorum. transfer taraftarlığıyla ilgisi yok, bizi resmen namerde muhtaç ediyor.

    çok beyefendiymiş, çok güzel konuşuyormuş, buram buram kalite kokuyormuş eyvallah. gideydi galatasaray lisesi'ne müdür olaydı madem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın