• 16
    bazılarını ciddi ciddi necati ateş transferi konusunda endişelendiren maç. ''transfer gerçekleşmezse hiç etik diil, çok ayıp!'' tarzı yorumlar görmek şu sözlükte... yorumsuz, hakikaten yorumsuz!

    transfer döneminde son güne girilirken bir futbolcuya teklif götürüyoruz. belli ki daha önce aklımızda olan isimleri alamıyoruz ve son hamle olarak eski futbolcumuz, galatasaray'da oynamak için yanıp tutuşan bir adam için, kulübüne teklifte bulunuyoruz. buraya kadar yanlış ya da etik dışı hiçbir şey göremiyorum ben.

    ''kuşlar bizi diline dolar!''

    o kuşların bizi dillerine dolaması için bizim herhangi bir şey yapmamıza gerek yok. yıllardır, sırf bir takımı 8-0 yendik diye ''şikeyi türkiye'ye öğreten takım'' olduk onların dilinde. hala da hiç aynaya bakmadan söylemeye devam ediyorlar bunu.

    necati'nin transferi yatabilir. daha önce de pek çok girişimimizde başarısız olduk. cici kuşlar bu sebeple öteceklerse, buyursunlar ötsünler. çok da umurumdaydı!

    ama kendi içimizdeki etik, ahlak abidelerinin ortada fol yok, yumurta yokken harekete geçmeleri kabak tadı vermeye başladı! ortada yasaya, teamüle, etiğe, ahlaka aykırı hiçbir şey yokken, kendi topuğuna sıkmaya bu kadar meyilli başka bir taraftar grubu daha yoktur heralde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın