• 292
    --- alıntı ---
    http://spor.milliyet.com.tr/.../1496058/default.htm

    kayserispor maçında, cezalı almeida ve veli’den yoksun olarak oynayan beşiktaş, dün de iki futbolcusunu kaybetti. iki sarı kartın ardından kırmızıyla oyundan atılan fernandes ile sarı kart cezalısı durumuna düşen sivok, mersin idman yurdu ile perşembe günü oynanacak maçta görev yapamayacak.
    bu sezon oynadığı 23 maçta 5 kırmızı kart gören beşiktaşlı futbolcular, bunların 5’i ile de deplasmanda karşılaştı. fernandes’ten önce, bursaspor maçında quaresma, gaziantepspor deplasmanında ismail ve necip, antalyaspor karşısında da ismail oyundan atılmıştı.

    karşılaşmanın ardından fernandes ile görüşen beşiktaşlı yöneticiler, kırmızı kartın ardından hakemin üzerine doğru yürüyen ve itiraz eden fernandes’e, yanlış bir şey (küfür, tükürme, v.s.) yapıp yapmadığını sordular. fenerbahçe maçı öncesinde kilit futbolcunun pfdk’ya sevk edilmesinden çekinen siyah-beyazlılar, “yapmadım” yanıtını alınca rahatladılar. kırmızı kart nedeniyle disiplin kurulu’na sevk edilmeyecek olan futbolcu, mersin idman yurdu karşısında cezasını çektikten sonra takıma dönebilecek.

    --- alıntı

    bu nasıl bir haber? sizin yaptığınız objektif tarafsız gazeteciliği yerim lan ben. bu kadar mı olur ya, nasıl kamuoyu oluşturuyorlar kendi çıkarları doğrultusunda haber yapıyorlar, oyuncu disiplin kurulu'na sevk edilmeyecekmiş ve 1 maç ceza çekip fener maçında oynayacakmış. amına koyayım siz gazetecilik mi yapıyorsunuz yoksa pfdk'da yönetici misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın