resim
Sercan Yıldırım
Takım:ara verdi
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1191
    transfer edilmeden önce,ya bu adam nasıl kaçırılır,böyle bir yeteneğe 10 milyon vereceksin gerekirse yoksa fener verip alıyor zaten diyen insanlar vardı.

    sonra bu adam transfer edildi,nasıl oynamaz bu adam,tam bu adamın maçıydı,ulan sercan'ı koysan şu kazım'ın yerine ne güzel olacak diyen insanlar vardı.

    bir kupa maçı ve bir lig maçında iyi performans gösterdikten sonra işte bu,sen burak yılmaz'dan yeteneklisin,türkiye'nin en iyi forveti olacaksın diyen insanlar vardı.

    takımdaki bir çok oyuncunun da tel tel döküldüğü(ki bazen bu performans düşüklükleri olacak eleştiri için söylemiyorum)bir maçtan sonra * kendisini kötü oynadı diye yeteneksiz,çapsız,kapasitesiz ilan eden insanlar var.

    hayır madem bu kadar kolay fikir değiştiriyorsunuz,o zaman şu fikirlerinizi beyan ederken biraz bekleyin de düşünceleriniz otursun.

    sercan yıldırım'ın her maçında bir drogba etkisi falan yaratmasını bekliyorsanız daha çok beklersiniz.dün kötü bir performans gösterdi evet.bu adamdaki mental eksiklik zaten hasan şaş tarafından dile getirilmişti zamanında.şimdi bu hocalar bu adamı tamamlamak için uğraşıyorlar belli ki.madem sabır göstermeyeceğiz satalım tüm gençleri fener gibi olur olmaz her adama 10 milyonları dökelim,tutmazsa da saldırırız yönetime.
App Store'dan indirin Google Play'den alın