• 72
    gayet güzel bir yazı yazmıştır: http://www.sporyazarlari.com/...ulmustur/420536.aspx

    --- alıntı ---

    amerika’dan görülmüştür!

    g.saray’in kadrosu yetersiz. bir de eksik kalınca ve onların yerini vasatın vasatı isimler doldurunca iyice yetersiz. ama görünen o ki yönetim durumdan memnun. çünkü ne zamandır g.saray, s.o.s vermesine rağmen takıma takviye yapılmıyor. dün takımın vasatlığı tavan yaptı. eğer maçı bulunduğu amerika’dan izlediyse kulübün futboldan anlamadığını iddia eden başkanı ünal aysal’ın da dikkatini çekmiştir. tabii müthiş(!) danışmanları ona doğru rapor verdilerse. nasıl bir danışmansa, fatih terim nefretinden g.saray’ın menfaatlerini gözardı edebilen, dolayısla başkanını başarısız olma tehlikesine iten bir danışman!

    -maça dönersek g.saray çok kötü oynadı. ama çok kötü oynamaları yarım pozisyon verip, bir gol yedikleri maçı kaybetmelerini gerektirmezdi. kötülerdi kabul, fakat şanssız olduklarını da eklemek lazım.. sabri, sercan, riera takım tam olsa eminim bir daha terim tarafından 18’e bile alınmazlar. iyi olmadıkları için değil, kötü mücadele ettikleri için.. sabri’ye tahammül etmek g.saraylılar için her geçen gün zorlaşıyor. sahada tek bir olumlu iş yapmadı. sercan kamuoyu tarafından futbolculuk kaliteleri nedeniyle defoları gözardı edilerek sürekli şans tanının bir isim. ama görünen o ki kalitelerini de kaybediyor zamanla. kesinlikle g.saray’da oynayacak formu yok. riera ise zayıf rakibe karşı son yarım saat topçusu. maçın rengi sertleşince, rakip dişini gösterince ara ki riera’yı bulasın.

    terim geç kaldi

    -tabii emre çolak’ı, selçuk’u, melo’yu da kötüler arasında sayabiliriz. ama bu kadar çok düşük performansa rağmen g.saray yine de bir puan alabilirdi. en azından bu bursa’dan gol yemeyebilirlerdi. çünkü ertuğrul sağlam ne yapıp edip 2 senede oyun mekaniği gelişmiş, şampiyon olmuş takımı bozmuş.. bozmakla kalmayıp darmadağın etmiş.

    -fatih terim oyuna müdahale etmekte çok gecikti. oysa ki 6 değişiklik hakkı olsa hepsini kullanabilirdi. takımı uzun zamandır zayıf rakipler karşısında gol şov yapıyor, eskişehir, ibb gibi rakipler önünde zorlanıyordu. eboue afrika kupası’na gidip, baros sakatlandıktan sonra takım nefes alamaz oldu. terim, ısrarla takviye istiyor ama yönetim bunu görmezden geliyor, gördükleri tek şey tribünlere oynamak için yapılacak transferler! eğer bu yanlışlarından dönmezlerse bu g.saray’ı terim bile kurtaramaz. eğer sarı-kırmızılılar bu sezon şampiyonluğu kaybederlerse bunun hesabını kimse veremez. şimdiden uyaralım..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın