resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1808
    --- alıntı ---

    başkan ünal aysal’dan açıklama

    sevgili galatasaraylılar,

    perşembe gecesi 32.gün programında mehmet ali birand’ın sayın başbakanımızın “galatasaraylılara kırgın olduğu için tt arena’nın yollarını yaptırmayarak galatasaraylı taraftarları cezalandırmak isteyebileceği” şeklindeki mizahi sorusuna, bu yaklaşımın başbakanımızın ciddi devlet adamı duruşuna uymayacağını belirtmek ve kamuoyunda bir yanlış algılamayı önlemek ve galatasaray’ın toplumdaki gücü ve önemini vurgulamak için 20 milyon gibi abartılı bir rakkamı telaffuz ettim.

    sözlerim bazı basın organlarımızda manşet konusu oldu. 20 milyon hesabının matematiksel yanlışlığı üzerine pek çok yazı yayınlandı. köşe yazarlarımız konuyu derinlemesine incelemeye aldılar! hatta okuduklarımdan sonra yazarlarımızın mantığından hareketle görüyorum ki alınan yüzde 50 oya orantılı olarak 25 milyon tarafrarın yarısı anlamına gelecek 12.500.000 demiş olsaydım o durumda da beni ‘matematik dehası’ ilan edeceklerdi. galatasaray camiası da, türk kamuoyu da bunun galatasaraylıların toplumumuzda ki ağırlığını ifade etmek için kullanılan sözgelişi bir rakam olduğunu anlamışlardır.

    nükteli bir soruya cevap vermek için kullandığım nükteli galatasaray uslübunun daha kolay anlaşılabilmesi için bundan sonra daha büyük bir itina göstereceğimden emin olabilirsiniz.

    saygılarımla

    ünal aysal
    galatasaray spor kulübü başkanı
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın