resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1773
    "tüm kamu kurumlarıyla, valilikle, belediye başkanıyla görüştüm; ama sonuça ulaşamadım." dedikten sonra 20 milyon lafını kullanmış ve sonuna eklemiştir; “başbakan, bunu düşünürek kin güdemez herhalde”; diye de eklemiştir. öncelikle, 20 milyon ağızdan rastgele çıkmış bir sayıdır. 21 milyon oy almış akp’nin 20 milyon oyu galatasaray taraftarından aldığına inanmak sadece şikecilerin işidir. bu sayıyı 20 değil, 5 dahi bile deseydi emin olun! ahlak yoksunu gazetelerimiz “5 milyon galatasaray tarafı akp’ye oy veriyor. flaş flaş flaş” diye manşet haber yaparlardı. yıllardır bu ülkenin basını böyle yapacak birşey yok. ikinci olarak konuşmasında “tüm devlet erkanıyla görüştüm, ama bir sonuça ulaşamadım” diyerek aleni seçilde akp’yi taraftara şikayet etmiş “başbakan, bunu(burdaki bu, arda turanın buyu değil; aslında gs taraftarının seçmen olduğunu belirtmek istiyor) düşünürek kin güdemez herhalde” şeklin uyarıda bulunmuştur. galatasaray taraftarı ahmak değil ya elbette farkında o stadın yollarının neden yapılmadığını. ama ünal aysal “herhalde, kin güdemez”diyerek yanlışından dönmesi için de çağrıda bulunmuş ve seçmeni hatırlatmıştır.

    ayrıca sağda solda okuyorum ve çok gülüyorum. bu adam için akp’ye yalakası vs diyenler bile çıktı. ne yazık ki bu ülkede akpye yalakalık yapacak son adam kendisidir. yatırımlarının nerediyse tamamı yurt dışında olan ve geçenlerde bir yatırım için 1 milyar dolara yakın kredi alacak kadar iş dünyasında saygı duyulan ve güvenilen biridir. bakınız 1 milyar dolar diyorum. bugün galatasaray, beşiktaş, trabzon, fener birlikte gitseler bankalardan o kadar krediyi çekemezler. varlık yasası kapsamında ülkeye 14-16 milyar dolara yakın nakit para sokmuş birinden bahsediyoruz. 14-16 milyar veya daha fazlası nakiti piyasadan çekip ekonomiyi yönlendirebilecek biri. bugün 200-300 milyon dolarlık yatırımlardan dolayı arap şeyhlerini havalimanlarında karşılayan bir hükümet kendisiyle asla ters düşmez. kendisi zengindir, züğürt çenesi yorar, şikecilerin azılı düşmanıdır, şikeciler tarafından sevilmez, vizyon sahibidir, vizyon sahibi olmayanlar tarafından sevilmez ve en önemlisi zekidir, ve hayatta onun kadar zeki olmayacaklarını bilecek kadar kafası çalışanlar tarafından kıskanılır ve anlaşılmaz. anlaşılmadığı içinde üzerine bunlardan hep çamur sıçrar ve sıçrayacaktır.

    mecburi edit: "bu kurumlar bize destek olmuyorlar bu işi ben tek çözemeyeceğim herhal de galatasaray taraftarı da bu kurumlara dilekçeleriyle başvurmalı" demiştir. taraftarın elini taşın koymasını ve bu tür haksızlıklara karşı örgütlenmesini istemiştir. ne yazık ki başkanımızın 20 milyon lafına takılıpta başkanımızı eleştiren galatasasray taraftarını gördükçe bu adamin bize fazla geldiğini düşünüyorum. böyle büyük başkanı eleştireceğimize dediği gibi tek bir dilekçe dahi gönderebilsek o galatasarayı cezalandırmak isteyen kurumlara. hakkımız olan hizmeti başkanımızın da önerdiği demokratik yollarla alabilsek. bunun için diğer şikeciler gibi başbakanın kapısının önünde yatmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın